'Otel' mağduriyetini üniversitenin sayfasına taşıyan rektörden tepki çeken bir duyuru daha

'Otel' mağduriyetini üniversitenin sayfasına taşıyan rektörden tepki çeken bir duyuru daha
'Otel' mağduriyetini üniversitenin sayfasına taşıyan rektör bir tepki çeken duyuruya daha imza attı.

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar, "Konya Dedeman Otel Hakkında Basın Açıklaması" başlığıyla otelde yaşadığı mağduriyeti İstanbul Üniversitesi'nin internet sitesinin duyurular kısmından yayınlatmış ardından gelen tepkiler üzerine açıklamayı siteden kaldırtmıştı.

Paylaşılan açıklamada Zülfikar ve ailesinin önceden oda rezervasyonu yapıldığı ancak sabahın erken saatlerinden akşam 17:00’ye kadar bekletilerek mağdur edildiği belirtilmişti.

Otel sahibinden özürden ziyade misafir memnuniyeti çerçevesinde tedbir almalarının belirtildiği açıklamada "Bu hatayı Rektörümüz nezdinde telafi edecek bir tutum sergilemelerini beklediğimizi duyururuz..." denilmişti.

Daha olayın üstünden iki gün geçmesine rağmen rektör tepki çeken bir duyuruya daha imza attı. Bu kez de üniversitenin resmi sitesinden yapılan "Genç akademisyenlerle buluşma" başlıklı duyuruda "İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar’ın şahsi ikramı olan kahvaltının ardından gerçekleşen..." ifadeleri tepki çekti.

İşte o duyuru:

istanbu.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.