Bursa'da korkunç olay: Bagajından battaniyeye sarılı ceset çıktı !

Bursa'da korkunç olay: Bagajından battaniyeye sarılı ceset çıktı !
Bursa'da yakınları tarafından haber alınamayan Eczacı kalfası Serdar E'nin cansız bedeni, son görüştüğü Ahmet Burak D'nin bagajında bulundu. Evinde arama yapılan Zanlı Ahmet Burak D'nin 3 gün önce başka bir arkadaşı ve bir köpeği de aynı şekilde öldürdüğü ortaya çıktı. Psikolojik problemleri olduğu öne sürülen Ahmet Burak D. yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi

Bursa'da uzun zamandır yakınları tarafından kendisine ulaşılamayan Eczacı Kalfası Serdar E için polis arama başlattı.  Serdar E'nin yakınları aramalar sırasında Polise Serdar E'nin en son Ahmet Burak D'nin yanında olduğunu söyledi. İhbar üzerine MOBESE kayıtlarından Serdar E'ye ait olan mavi renkli aracı Büyükçekmece İlçesinde tespit eden Bursa Emniyet müdürlüğü İstanbul Emniyet müdürlüğü ekipleri ile irtibata geçti. 

CANSIZ BEDENİ BAGAJDA BULUNDU

Ekipler harekete geçerek Büyükçekmece ilçesi Sinanoba mahallesi ertekin caddesi üzerinde seyreden otomobili durdurdu. Otomobil'in sürücüsü Ahmet D'yi yakalayan ekipler otomobilde yaptıkları aramada bir adet tabanca ve Serdar E'nin Battaniyeye sarılmış bedenine ulaştı. 

EV ARKADAŞINI DA 3 GÜN ÖNCE ÖLDÜRMÜŞ

Gözaltına alınan Ahmet Burak D. ilk sorgusunda Serdar E.'yi öldürdüğünü, Bursa'daki ev arkadaşı Murat K.'yi de 3 gün önce öldürdüğünü söyledi. Ahmet Burak D.'nin Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Tahtakale Mahallesi'ndeki evine giden Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Murat K.'nin başından ve boynundan tabanca ile vurulmuş cansız bedenini buldu.

EVDEKİ KÖPEĞİ DE ÖLDÜRDÜ

Öte yandan Ahmet Burak D.'nin evdeki köpeği de öldürdüğü belirlendi. Murat K. ile birlikte öldürülen evdeki köpeğin cansız bedenleri, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İlk incelemede Murat K. ve Serdar E.'nin tabancayla vurularak öldürüldüğü belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.