Oyuncu Gözde Mukavelat yaşadığı olay üzerinden isyan etti: 'Bu millet akıllanmaz'

Oyuncu Gözde Mukavelat yaşadığı olay üzerinden isyan etti: 'Bu millet akıllanmaz'
Oyuncu Gözde Mukavelat, başına gelen olayı paylaşarak "Tek diyebileceğim evde film izlerken bile tetikte olmalıyım, güvenlik büyük bir sorun ve 'o korkusuz, ben artık korkmalıyım'ı idrak etmiş oldum" ifadelerine yer verdi.

Oyuncu Gözde Mukavelat, evinin salonunda annesiyle otururken başına gelen olayı paylaştı.

İlk dizi oyunculuk deneyimini Avrupa Yakası ile başlayan 'Küçük Gelin', 'Arka Sıradakiler', dizisiyle adını duyuran oyuncu Gözde Mukavelat, evinin salonunda annesiyle oturduğu esnada duvara kurşun isabet ettiğini ve çok tedirgin olduğunu anlattı.

Bireysel silahlanmanın başlı başına sorun olduğunu dile getiren oyuncu, "Geldi polis merak etmeyin iyiyiz, onlar gelmeyince her yere yazmak istedim çünkü hareket edemedik evin içinde" dedi.

Yaşadıklarını Instagram hesabından paylaşan oyuncu şu ifadeleri kullandı:

"Selam tek tek yazamadım arayan soran herkes sağ olsun. Tek diyebileceğim evde film izlerken bile tetikte olmalıyım, güvenlik büyük bir sorun ve 'o korkusuz, ben artık korkmalıyım'ı idrak etmiş oldum çünkü ben ölmeden kimse bir şey yapamıyor! Bireysel silahlanma başlı başına sorun. Ve bu millet akıllanmaz onlarca insan öldü, yok, yine devam... Geldi polis merak etmeyin iyiyiz, onlar gelmeyince her yere yazmak istedim çünkü hareket edemedik evin içinde. Duvara geldi kurşun, annem o tarafta oturuyordu. Kim bilmiyoruz, düşmanım yok ama bilemiyorsun ki... Annem hasta, ilacı kaldı içeride. Ulaşmak zorundaydım bir yerlere... Çok tedirgin oldum. Teşekkür ederim herkese."

İlgili Haberler

Kaynak:MUSTAFA DOLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.