Özgür Özel: Ak Parti eriyor, CHP güçleniyor

Özgür Özel: Ak Parti eriyor, CHP güçleniyor
CHP Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP kurultayında AK Partiye yönelik sert eleştirilerde bulundu. Özel, “Bu kurultay, CHP’nin muhalefette yaptığı son kurultay. Hepimiz şunu görüyoruz; iktidar eriyor, buz dağından hatırı sayılır kütlelerin kopması, uzaklaşması gibi toplum kesimleri uzaklaşıyor" dedi.

AK Parti ile CHP arasındaki oy farkının giderek, bir, iki puanlara kadar düştüğünü ifade eden Özel, “CHP nin kendi birliği bütünlüğü kendi içindeki dinamizmi kendi içindeki sevgi halkalarını kuvvetlendirmesi Türkiye’ye güven verecektir. AKP’nin oyları, MHP eklense de yüzde 40’ı geçemez durumda. Sadece CHP değil, Cumhur ittifakı karşısındaki tüm toplumsal muhalefet güçleniyor çünkü bu baskı rejiminden, tek adam rejiminden, aileyi kollayan başka kimseyi gözetmeyen parti devletinden, aile devletine dönüşmüş bu düzenden herkesin sıdkı sıyrıldı” sözleri ile AK Partiyi eleştirdi.  

İki gün sürecek olan kurultayı, "sağlıktan ve demokrasiden taviz vermeden" tamamlayacaklarını kaydeden Özgür Özel, ”Gönül tribünlerde 20 bin kişinin tezahüratlarını duymak ister ama Birleşmiş Milletler'in bile toplantılarını uzaktan yapmak zorunda kaldığı bir süreçte, ümit ediyoruz bu şartlarda yapılan tek kurultay olarak tarihte yerini alır ama bu kurultaydan CHP geleceğe dönük önemli mesajlarla güçlenerek çıkacak, buna yürekten inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.