Özgür Özel’in Ekrem İmamoğlu ziyaretinde dikkat çeken ayrıntı

Özgür Özel’in Ekrem İmamoğlu ziyaretinde dikkat çeken ayrıntı
Dün CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarete katılan bir isim ise çok konuşuldu.

Yerel seçimlere 6 aydan az bir süre kalırken siyaset kulisleri her geçen gün daha da ısınıyor. Geçtiğimiz pazar günü CHP’nin yeni İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik seçilirken, Çelik’i Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel gibi parti içindeki değişimcilerin desteklediği biliniyordu. Tüm bu gelişmelerin ardından dün CHP Milletvekili ve Genel Başkan adayı Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarete ilişkin çarpıcı detayı ise Mehmet Mert yazdı..

Kişisel Twitter hesabından Özgür Özel’in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret etmesine dair bir mesaj paylaşan Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert farklı bir konuya değindi. Mert, Özgür Özel’in ziyaret heyetinde yer alan Selin Sayek Böke’ye dikkat çekerek Böke’nin CHP’nin büyük kurultayında Özel’in listesinde genel sekreter adayı olarak yer alacağı iddia etti.

İşte Mehmet Mert’in o paylaşımında yer alan ifadeler: “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan adayı Özgür Özel'in İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ettiği heyette Selin Seyek Böke'de hazır bulundu. @selinsayekboke
'nin Özgür Özel'in listesinden CHP Genel Sekreter Adayı olarak yer alması bekleniyor.”

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.