Öztrak: Etkililer yetkisiz, yetkililer etkisiz

Öztrak: Etkililer yetkisiz, yetkililer etkisiz
CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Soylu'nun istifaaına ilişkin, " Hepsi emir kuludur, yetkili tek bir kişi var, onun da sorumluluğu yoktur. Etkililer yetkisiz, yetkililer etkisiz" şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın açıklamaları şöyle: 

"Millet kuyruklarda ekmeğinin suyunun derdine düşerken bu kendini bilmezler ne milletin cahilliğini bıraktılar ne aç gözlülüğünü ne zeka özürlülüğünü.

Atadıkları bürokratlar, 'açım' diyen vatandaşa 'geber' diyecek kadar izanlarını kaybetmiş durumdalar. Oysa bu memlekette her 3 çalışandan biri, 2 bin 324 liralık asgari ücretle geçiniyor.

Ortak akıl tek akıldan üstündür. Ama iktidarın ortak akla gitme niyeti yoktur. Sokağa çıkma yasağı ilan edilirken belediye başkanlarına haber verilmedi. Bilim Kurulu üyelerine haber verilmedi. Ben yaptım oldu anlayışıyla süreç yönetildi.

"UCUBE REJİMDE İSTİFA OLMAZ, AZİL OLUR"
Akşamüstü Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı çerçevesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bakan "Talimat aldım ve gereğini yapıyorum" dedi. "Olan bitenden şahsım sorumlu" dedi istifa etti. Gece bitmeden Erdoğan tarafından geri çevrildi. Tek taraflı yapılan beyanın şahsın kabulüne tabi olduğu görüldü.

Ucube rejimde istifa olmayacağını, azil olacağını bir kez daha gördüler. Bakanların, tek adam onayı olmadan istifasının söz konusu olmadığı açık seçik görüldü.

Memur bakanlar, Sayın Cumhurbaşkanının talimatı demeden söze başlayamıyorlar. Hepsi emir kuludur, yetkili tek bir kişi var, onun da sorumluluğu yoktur. Etkililer yetkisiz, yetkililer etkisiz. Ne zaman bir kriz yaşansa tek adam ortadan yok oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.