'Para sayma' tartışmasında Muharrem İnce de topa girdi: 'Telaş içinde uydurulan hikayeler...'

'Para sayma' tartışmasında Muharrem İnce de topa girdi: 'Telaş içinde uydurulan hikayeler...'
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, para sayma görüntüleriyle ilgili konuştu.

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen ve bir çantadan çıkarılan para destelerinin sayıldığı video görüntüleri sosyal medyada dolaşıma girmiş ve söz konusu görüntüler gündemde yankı uyandırırken CHP İstanbul İl Başkanlığı konuyla ilgili yazılı açıklama yapmıştı.

Açıklamada görüntülerin CHP İstanbul İl başkanlığı binasının 2019 yılında satın alınmasıyla ilgili olduğu belirtilmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da Fatih Keleş'in CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen görüntülerle ilgili resen soruşturma başlatıldığını açıklamıştı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "O görüntülerdeki kişilerle ilgili ifadeler alınmaya başladı. Bu sayılan paraların kaynağı nedir? Bu paraların partiye yapılan bağış olduğu söylendi. Başsavcılık bunların hepsini soruşturacaktır." ifadelerini kullanmıştı.

Muharrem İnce: Telaş içinde uydurulan hikayeler...

Konuyla ilgili tartışmalar sürerken Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'de topa girdi. İnce, para sayma görüntüleriyle ilgili yaptığı açıklamada ülkenin büyük bir temizliğe ihtiyacı olduğunu söyledi. "Çantalarla taşınan para balyaları, telaş içinde uydurulan hikayeler, para sayma makineleri…" diyen İnce sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Çantalarla taşınan para balyaları, telaş içinde uydurulan hikayeler, para sayma makineleri… Farklı dekor ve oyuncular ama film aynı, biz bu filmi tekrar tekrar seyretmek istemiyoruz. Memleketin çok büyük bir temizliğe ihtiyacı var. Ancak bu temizlik, “ne yapalım oyunun kuralları böyle” diyerek meşrulaştırılan kayıt dışılığa, yolsuzluğa bulaşanlarla yapılamaz. Kutuyu da Kuleyi de elinizin tersi ile itin ve tertemiz Memleket Partisi’ne destek verin. Memleketimizi el birliği ile temizleyelim.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.