Parti liderlerinden Bakan Soylu'ya taziye mesajları

Parti liderlerinden Bakan Soylu'ya taziye mesajları
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesinin vefatı üzerine parti liderleri Bakan Soylu'ya taziye dileklerini iletti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Twitter hesaplarından taziye mesajı paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesinin vefat etmesi üzerine taziye mesajı iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu kardeşimin kıymetli validesi Servet Soylu hanımefendiye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Süleyman Bey’e, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Twitter hesabından, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun muhterem Annesi Servet Soylu Hanımefendi’nin vefatından duyduğum üzüntüyü ifade ediyor, merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun' mesajını paylaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Twitter paylaşımında, "İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu Hanım’a Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da, "İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu Hanımefendi’ye Allah’tan rahmet, Sn. Soylu ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" paylaşımında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.