PKK yandaşlığı ile şov yapan Özcan A. paketlendi

PKK yandaşlığı ile şov yapan Özcan A. paketlendi
Sosyal medyada yaptığı PKK yandaşlığı videosunu yayınlayıp küfürlü ifadeler kullanan Özcan A. isimli vatandaş emniyet tarafından yakalandı ve gözaltına alındı.

"İnadına PKK'lıyım" diyerek halka adeta kendisini hedef gösteren Özcan A. videosunu yayınladıktan iki saat sonra yakalandı. Yeri tespit edilen Özcan A. İstanbul polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen titiz çalışmaların sonunda gözaltına alındı.

Videoyu gören güvenlik güçlerinin Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile gerçekleştirdiği gözaltı sonrasında önemli bilgilere de ulaşıldı.
 

Videoda aslan gibi polis gelince kedi


İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri birkaç saat içinde şüphelinin yerini tespit etti. Çalıştığı iş yerine Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon yapıldı. Şüpheli bu sırada iş yerinin arka kapısından kaçmaya çalıştı.

Görüntüleri yalanladı


Gözaltına alınan Özcan A. meydan okuduğu videosunun aksine yakalandıktan sonra sosyal medya hesabının sahte olduğunu kendisinin de bu vatanda yaşayan birisi olduğunu söyledi.
İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorguya alınan şüphelinin PKK üyeliği suçundan geçmişte cezaevine girdiği, cezaevinde bulunduğu sırada terörist başı Abdullah Öcalan için yapılan bir açlık grevi eylemine katıldığı öğrenildi.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.