Prof. Dr. Ateş Kara, “Genel rahatlama 2022’de olabilir”

Prof. Dr. Ateş Kara, “Genel rahatlama 2022’de olabilir”
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara "Pandemi döneminde rahatlama ne zaman olur?" sorusuna yanıt verdi. Kara, "Aşıyı ne kadar uygulayacağımıza, bizim aşıyı ne kadar kabul edeceğimize bağlı ama bu dönem herhalde 2021 yılının yaz aylalarında bir miktar olacaktır. 2022 yılında daha da rahat olabilir” dedi.

İstanbul’da Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen “Aktüel Bakış” programına konuk olan Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara , Pandemi dönemi ve aşı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kara, okulların basamak basamak açılması gerektiğini belirterek, “Genel rahatlamamız ne zaman olur diyecek olursak, aşıyı ne kadar uygulayacağımıza, bizim aşıyı ne kadar kabul edeceğimize bağlı ama bu dönem herhalde 2021 yılının yaz aylalarında bir miktar olacaktır. 2022 yılında daha da rahat olabilir” dedi.

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara Pendik’te bir programa katıldı. Pendik belediye Başkanı Ahmet Cin programdan önce ateş karaya plaket takdim etti.

Pandemi döneminden dolayı sosyal ve kültürel etkinliklerini dijital ortamda düzenleyen Pendik Belediyesi, vatandaşların evlerine misafir olmaya devam ediyor. Gündeme dair alanında uzman kişileri ağırlayan Pendik Belediyesinin bu haftaki konuğu koronavirüs salgınına karşı önemli bir yere sahip olan, Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara oldu. Prof. Dr. Ateş Kara, Pendik Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak pandemi ve aşı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.