Prof. Dr. Göksel Aşan kimdir ? Göksel Aşan biyografisi ve hakkında bilinmesi gerekelnler

Prof. Dr. Göksel Aşan kimdir ? Göksel Aşan biyografisi ve hakkında bilinmesi gerekelnler
Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanlığı'na atanan Prof. Dr. Göksel Aşan'ın kim olduğu, hayatı, biyografisi ve bugüne kadar hangi görevlerde bulunduğu merak edilerek araştırılıyor. CV'si güçlü bir isim olan Aşan kimdir? İşte biyografisi...

İnternette bugün en çok aranan kelimelerden biri 'Göksel Akan kimdir?' sorusu. Binlerce kişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanlığı'na atadığı Prof. Dr. Göksel Aşan hakkındaki bilgileri öğrenmek ve bilmek istiyor. Kariyeri, akademik kariyeri, yer aldığı makam ve yetkilerle birlikte hakkında bilinmesi gereken tüm bilgiler haberimizde.

24 Temmuz 1966 tarihinde İstanbul’da doğdu. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Maliye Bölümünde 1987 yılında tamamladı. Bunun ardından İstanbul Üniversitesi Maliye Bölümünde yüksek lisans eğitimi 1991 yılında tamamladı. Doktora eğitimini 1991-1998 yılları arasında İstanbul Üniversitesi’nde Kamu Maliyesi alanında tamamladı. 

1988-1998 yılları arasında İstanbul Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak çalışan Göksel Aşan, doktora derecesini aldıktan sonra 1998 yılından itibaren İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev aldı. 2008 yılnda "Doçent" olan Göksel Aşan, 2017 ise yılında Prof. Dr. unvanını almıştır.

Uzun yıllardır İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde çeşitli görevler alan Göksel Aşan, buranın yanı sıra İstinye Üniversitesi ve Aydın Üniversitesi’nde de dersler vermiş ve farklı görevlerde bulunmuştur. 

16 Ekim 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanlığına atanmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.