Programı kaldırılan Gürkan Hacır: Kılıçdaroğlu üzüntüsünü iletti

Programı kaldırılan Gürkan Hacır: Kılıçdaroğlu üzüntüsünü iletti
Halk TV’de yayınlanan 'Şimdiki Zaman Siyaset' isimli program yayından kaldırıldı. Programın sunucusu Gürkan Hacır, 'başka kanallara konuk olmaları'nın programın yayından kaldırılmasında gerekçe sayıldığını söyledi. Hacır, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini arayarak üzüntüsünü ilettiğini açıkladı.

Halk TV'de yayınlanan ve Gazeteci İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş, Elfin Tataroğlu ve Erol Mütercimler’in yorumculuğunu yaptığı Şimdiki Zaman Siyaset programı yayından kaldırıldı. Programın sunucusu Gürkan Hacır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda programın kaldırılmasında gerekçe olarak başka televizyonlara konuk olmalarının gösterildiğini belirtti.

Her salı saat 20.00’da yayınlanan programla ilgili Halk TV Yayın Yönetmeni Suat Toktaş’ın kendisini telefonla aradığını belirten Hacır, "Son 2 sezonda tam 28 hafta tüm haber kanalları içerisinde gün birinciliğini bize veren izleyicilerimize ve onlarla buluşmamızı sağlayan Halk TV'ye teşekkür ederiz" dedi.

KILIÇDAROĞLU ARADI

Gürkan Hacır daha sonra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini aradığını duyurdu. Hacır şu paylaşımı yaptı: '

Halk TV de yayınlanan Şimdiki Zaman Siyaset adlı programımızın kanal yönetimi tarafından kaldırıldığını öğrenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu az önce beni telefonla aradı. Sayın Kılıçdaroğlu geçmiş olsun dileklerini iletmesinin ardından Türkiye’nin en çok izlenen haber tartışma programının yayından kaldırılmasına bir anlam veremedim” diyerek üzüntülerini dile getirdi. Kılıçdaroğlu “Sizi başka mecralarda izleyebilmeyi umuyorum” dedikten sonra ekip arkadaşlarıma ve izleyicilerimize selamlarını iletti.'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.