Projektör direğindeki intihar girişimi engellendi

Projektör direğindeki intihar girişimi engellendi
Ambarlı Gümrük Limanı'nda faaliyet gösteren bir işletmede işçi olarak çalışan şahıs, tazminatsız kovulduğunu öne sürerek şirkete bağlı limana kamyonla girerek, yöneticilerin olduğu odayı bastı. Yaka paça dışarı çıkarılan işçiye limana giriş yasağı konulunca çılgına dönen şahıs 60 metrelik projektör direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. İşçi, 3 saat süren ikna çabalarının ardından çıktığı direkten indirildi.

Ambarlı Limanı'nda faaliyet gösteren bir şirkette işçi olarak çalışan Muhammer Akşit(35) 09.00 sıralarında projektör direğine çıktı. İntihar girişimi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Müzakereci polisler tarafından 3 saat sonunda indirilen Akşit hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YÖNETİCİLERİN ODASINI BASTI
Ambarlı Gümrük Limanı'nda faaliyet gösteren bir işletmede işçi olarak çalışan şahıs, tazminatsız kovulduğunu öne sürerek şirkete bağlı limana kamyonla girerek, yöneticilerin olduğu odayı bastı. İşçi, güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarıldı. Limana giriş yasağı konulunca çılgına dönen şahıs, 60 metrelik projektör direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. İşçi, 3 saat süren ikna çabalarının ardından çıktığı direkten indirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.