Pucca rumuzlu Selen Pınar Işık'a polisten 'Batı' baskını!

Pucca rumuzlu Selen Pınar Işık'a polisten 'Batı' baskını!
Sosyal medya fenomenliği ile başlayan şöhret basamaklarını daha sonra kitap yazarlığı ile taçlandırıp sonrasında evlenen Pucca rumuzlu Selen Pınar Işık'ın babasının evine "Batı'nın uşağıyım" mesajından dolayı polis baskın yaptı. Ünlü ismin babasına ait evde arama yapılırken kendisinin sorulduğunu da takipçileriyle paylaştı.

İnternet dünyasının en çok tanınan isimlerinden biri olan Pucca'nın yazdığı bir mesaj sonrasında polis babasının evine baskın verdi. Oğlu Batı'nın adının yanlış anlaşılmasını anlatan Selen Pınar Işık, duruma da tepki gösterdi. Babasının evinde terör örgütüne dair kanıt arandığını dile getiren Işık, OHAL sürecini de eleştirdi.

Kadın erkek ilişkilerine dair kendi tanıklıkları ve yaşadıkları üzerinden kaleme aldığı kitaplarla bilinen Pucca , kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, “Bugün babamın evine gelmişler, evde beni ve terör örgütüne dair kanıt aramışlar. Batı oğlumun ad adı, oğlumun! OHAL diye bakalim ne olacak” ifadelerini kullandı.  Pucca , polislerin ailesine oğlunun adının neden Batı olduğunu sorduklarını da aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.