Reuters duyurdu! Berat Albayrak yerine Binali Yıldırım iddiası

Reuters duyurdu! Berat Albayrak yerine Binali Yıldırım iddiası
Reuters haber ajansı AK Parti'den üst düzey bir yetkiliye dayandırdığı haberinde, Binali Yıldırım'ın ekonomiden sorumlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağını öne sürdü.

Instagram hesabından istifasını açıklayan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifa ettiğini açıklamasının ardından Reuters haber ajansı bir son dakika haberine imza attı. Reuters ismini açıklamadığı AK Partili üst düzey bir yetkiliye dayandırdığı haberinde eski Başbakan Binali Yıldırım’ın ekonomiden sorumlu Başkan Yardımcısı olabileceğini iddia etti.

İletişim Başkanlığı, Berat Albayrak’ın istifası ile ilgili bugün öğleden sonra bir açıklama yapılacağını duyurdu. Yetkililer ekonomi yönetimi hakkında kararın bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başkanlık edeceği AK Parti MYK toplantısında ele alınacağını, ekonomiden sorumlu bir cumhurbaşkanı yardımcılığı makamının kurulmasının ve kabine değişikliği yapılmasının söz konusu olabileceğini belirtti.

Albayrak’ın dün akşam Instagram’dan açıkladığı istifasının ardından 17 saatten uzun bir süre geçmesine rağmen henüz bakanlıktan veya cumhurbaşkanlığından resmi bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.