Rojda Altıntaş'tan DHA'ya yanıt: 'Her şeyden haberiniz vardı, işe dönmeyeceğim'

Rojda Altıntaş'tan DHA'ya yanıt: 'Her şeyden haberiniz vardı, işe dönmeyeceğim'
Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri Rojda Altıntaş, DHA Genel Müdürü Celal Korkut'a yanıt vererek "Her şeyden haberiniz vardı" dedi.

Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlunun 1 Mart'ta kullandığı arabayla yol kenarındaki ATV tipi araçlara çarparak bir kişinin ölümüne dört kişinin de yaralanmasına neden olduğu kazada araçta bulunan ve adı dosyada geçmeyen 10. çocuğun Yıldırım Demirören'in oğlu olduğu iddia edilmişti.

Bu iddiaların gündeminde yer alan Demirören ailesi bu kez de DHA muhabiri Rojda Altıntaş’ın yayınladığı ses kayıtlarıyla gündemde yankı buldu.

DHA muhabiri Rojda Altıntaş'a göre Revna Demirören'in şoförü İlker Demirören, peş peşe aramalarla baskı yaparak 'Eylem Tok' haberinin basit bir kaza gibi yayınlanmasını istedi.

Rojda Altıntaş ise iddiaları kabul etti ve görüntüleri ses kayıtları bizzat kendisinin paylaştığını söyleyerek yayın kuruluşunun patronajı ve sair çevreler tarafından çeşitli baskılara maruz kaldığını açıkladı.
Bu açıklama üzerine Demirören Haber Ajansı (DHA) Genel Müdürü Celal Korkut, Rojda Altıntaş'a 'iş başı' yapması için çağrıda bulunarak görevine devam etmesini istedi.

Rojda Altıntaş'tan DHA'ya yanıt: Her şeyden haberiniz vardı

Rojda Altıntaş ise sosyal medya hesabından yeni açıklama paylaştı. "Her şeyden haberiniz vardı" diyen Altıntaş, DHA Genel Müdürü Celal Korkut'a yanıt vererek işe geri dönmeyeceğini söyledi:

"Her şeyden haberiniz vardı. Başka ses kayıtları veya görüntüler olup olmadığını merak ediyorsunuz. Bu sebeple her şeye rağmen DHA’nın resmî hesabından beni işe çağırmak zorunda bırakılmışsınız, ne kadar üzücü. Ancak işe dönmeyeceğim. "

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.