RTÜK Başkanı Şahin'den İsmail Saymaz'a sert tepki: Her yerden kovulman boşa değilmiş

RTÜK Başkanı Şahin'den İsmail Saymaz'a sert tepki: Her yerden kovulman boşa değilmiş
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Şahin, İsmail Saymaz için, "Gittiğin her yerden kovulman boşa değilmiş, yalancının tekisin." dedi.

Sevda Noyan'ın katıldığı televizyon programında, söylediği tepki çeken sözlerle ilgili RTÜK'ü görevini yapmamakla suçlayan gazeteci İsmail Saymaz, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in rapor aldığını ve çalışmadığını iddia etti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Saymaz, "Başta Halk TV olmak üzere eleştirel yayın yapılan kanallardaki, suç niteliğinde olmayan ifadeleri bile hukuku eğip bükerek cezalandıran RTÜK'ün zehir hafiye başkanı, Ülke TV'de komşularını öldürme planı yapanlar söz konusu olunca "rapor" alıyor." şeklinde ifadeler kullandı.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Saymaz'ın sözlerini alıntılayarak iddialara cevap verdi. Şahin, "Yalan söylemeye utanmıyor musun, bir de gazeteciyim diye ortalıkta dolaşıyorsun. Gittiğin her yerden kovulman boşa değilmiş, yalancının tekisin. Nereden biliyorsun rapor aldığımı. Az biraz o çok savunduğun değerlere saygılı ol ve onurun varsa bu ahlaksız yalan için özür dile!" diye yazdı.

Şahin, "Nedir sizdeki bu RTÜK ve RTÜK Başkanı düşmanlığı. Kaç kez söyledim. 3 ay önce belirlenen başka bir toplantım sebebi ile şehir dışındaydım. Mazeretli değildim, raporlu hiç değildim sadece görevliydim. Halkımıza bile bile yalan söyleyerek kin ve nefrete sevk etmeyin. Yaptığınız suçtur!" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.