Rüşvet iddiaları sonrası Zafer Çağlayan'dan değişim

Rüşvet iddiaları sonrası Zafer Çağlayan'dan değişim
Reza Zarrab'ın ABD'deki yargılama sürecinde rüşvet verdiğini iddia ettiği eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın 25 Kasım'da Whatsapp profilini değiştirip durum mesajına “LA TAHZEN! İNNALLAHE MEANA. ÜZÜLME! ÇÜNKÜ ALLAH BİZİMLEDİR -TEVBE 40-” yazdığı öğrenildi.

Twitter’da resmi hesabı olmayan Zafer Çağlayan’ı sevenler ve destekleyenler tarafından açılan M.Zafer Çağlayan adlı kullanıcı hesabından yapılan retweet de dikkat çekti. Burada da başka bir kullanıcının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Zafer Çağlayan ile yan yana yürüdüğü fotoğraf paylaşılarak, “Yolunuz yolumuzdur. Ölümüne yanınızdayız” mesajı yer aldı.

TEVBE SURESİ 40.AYET ŞÖYLE:
Diyanet İşleri 9/TEVBE-40: “Eğer siz ona (Peygamber’e) yardım etmezseniz, (biliyorsunuz ki) inkâr edenler onu iki kişiden biri olarak (Mekke’den) çıkardıkları zaman, ona bizzat Allah yardım etmişti. Hani onlar mağarada bulunuyorlardı. Hani o arkadaşına, ‘Üzülme, çünkü Allah bizimle beraber’ diyordu. Allah da onun üzerine güven duygusu ve huzur indirmiş, sizin kendilerini görmediğiniz birtakım ordularla onu desteklemiş, böylece inkâr edenlerin sözünü alçaltmıştı. Allah’ın sözü ise en yücedir. Allah, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.”    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.