Saadet Partisi'nin İstanbul adayı belli oldu

Saadet Partisi'nin İstanbul adayı belli oldu
Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu.

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerde aday belirleme çalışmaları hız kazandı. CHP İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nu yeniden aday gösterirken AK Parti'de de eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u aday ilan etmişti. Öte yandan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin İBB Başkan adayının eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu olduğunu duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde de İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını Buğra Kavuncu olarak açıklamıştı.

Son olarak Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı belli oldu. Gazeteci İsmail Saymaz Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının, İstanbul Milletvekili Birol Aydın olduğunu duyurdu.

Aydın'ın adaylığının pazar günü ilan edileceğini belirten Saymaz, Gelecek Partisi'nin de Saadet’in adayını destekleyeceğini bildirdi.

Saymaz "Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı, İstanbul Milletvekili Birol Aydın oldu. Aydın’ın adaylığı pazar günü ilan edilecek. Gelecek Partisi de Saadet’in adayını destekleyecek" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.