Saldırganlar için ek gözaltı süresi

Saldırganlar için ek gözaltı süresi
Ali Tarakçı'ya silahlı saldırı gerçekleştiren ve bugün mahkemeye çıkmaları beklenen Veysel Kızılkula, Turgay Evren ile Rahmi Yıldırım için polisin ek gözaltı süresi talep ettiği öğrenildi

Gazetemizin ortaklarından Ali Tarakcı'ya ateş eden Veysel Kızılkula, saldırının gerçekleştiği aracı kullanan Turgay Evren ve gözetleme yapan Rahmi Yıldırım için ek gözlatı süresi talep edileceği öğrenildi. Saldırının arka planını aydınlatmaya çalışan emniyet birimlerinin, soruşturmayı genişlettiği, saldırganların bağlantılarını araştırdığı belirtildi. Polisin saldırıyı azmettirenlerin peşinde olduğu ve kısa zamanda neticeye ulaşacağı açıklandı.

Bir hafta lüks otomobille dolaşmış
Tarakçı'ya saldırı sırasında aracı kullanan Turgay Evren’in 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde Esenyurt Belediyesi'nde zabıta olarak çalıştığı ortaya çıkmıştı. İlk ifadesinde saldırıyı fakir olduklarından dolayı gerçekleştirdiklerini söyleyen Evren’in saldırıdan bir hafta önce BMW marka lüks bir jiple dolaşması, saldırıdan sonra ise aynı jipte yakalanması dikkat çekti. Polisin lüks otomobili emniyetin garajına çektiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.