Samsun Milletvekili Erhan Usta İYİ Parti'ye geçti

Samsun Milletvekili Erhan Usta İYİ Parti'ye geçti
'Cumhur İttifakı olmazsa olmazımız değil' dediği için MHP'den ihraç edilen Samsun Milletvekili Erhan Usta, Genel Başkan Meral Akşener'in de katıldığı törenle İYİ Parti'ye geçti.

AK Parti'ye yönelik eleştirileri nedeniyle MHP'den ihraç edilen bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, düzenlenen törenle İYİ Parti'ye geçti. Törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katıldı. Usta'nın bu hamlesi ile birlikte TBMM'deki sandalye dağılımı da değişti ve İYİ Parti'nin milletvekili sayısı 38'e yükseldi.

İYİ Parti'ye katılanlar için düzenlenen törende bir konuşma yapan Akşener, "Gerçekten inanılmaz zorlu bir yolculuk. Ama o iç hesaplaşmayı yaptığınız zaman iyi ki bu yolculuğa çıkmışım, iyi ki İYİ Parti kurulmuş diyeceksiniz. Eğer İYİ Parti kurulmamış olsaydı, Türkiye'de neler konuşulurdu? Bugün eğer işsizlik, esnafın derdi, haksızlığa uğrayan çocukların derdi, üniversite mezunlarının yüzde 80'inin fazlasının yurt dışına gitmeyi düşünmeleri konuşuluyorsa bunun sebebi sizsiniz. Tekrar teşekkür ediyorum sizlere. Çok çalışacaksınız. Türkiye'nin sorunlarına ve çözüm önerilerine vakıf bir insansınız Gagalanacaksınız onu peşinen söyleyeyim. Sonra akşam kafayı yastığa koyduğunuzda iyi ki bu yola çıkmışım diyeceksiniz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.