‘Saygı 2’den ilk fragman yayınlandı

‘Saygı 2’den ilk fragman yayınlandı
Ercüment Çözer ’in kendi adaletlerini sağlamaya kararlı iki gençle karşılaşmasını konu alan Saygı dizisinin ikinci sezonundan ilk fragman yayınlandı.

Efsaneleşmiş Behzat Ç. Dizisinin anti kahramanı Ercüment Çözer’in hikayesine odaklanan Saygı dizisinin ikinci sezonundan ilk fragman yayınlandı.

Geçen yıl Bluetv’de izleyici karşısına çıkan, başrollerinde Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner ve Erkan Can’ı buluşturan dizinin kadrosuna, başarılı oyuncular Sarp Akkaya ile Damla Sönmez de dahil oldu.

Saygı 2’nin yayınlanan fragmanında Selim Hacıoğlu karakterini canlandıran Sarp Akkaya’nın ‘yalan suçu’ndan Ercüment Çözer tarafından alıkonulduğu görülüyor. Tanıtımın sonunda usta oyuncu Erkan Can’ın ağzından duyulan “Ercüment Çözer tedavi merkezine hoş geldiniz” cümlesi ise sezonun akışına dair ipuçları vermekte.

Dizinin ilk sezonu, içinde yaşadıkları yozlaşmış toplumdaki çürümüşlüğe son vermek isteyen Helen (Miray Daner) ve Savaş'ın (Boran Kuzum) kendi adaletlerini sağlamak için verdikleri mücadelede yollarının alışılagelmişin dışında bir adalet anlayışı olan Ercüment Çözer’le (Nejat İşler) kesişmesi konu alınmıştı.

Inter Medya imzalı ‘Saygı 2’nin senaryosu Ercan Mehmet Erdem imzası taşırken yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar oturuyor.

Dizi önümüzdeki günlerde blutv'de izleyici karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.