Seçim çalışması yapan Saadet Partisi'nin adayına bıçaklı saldırı

Seçim çalışması yapan Saadet Partisi'nin adayına bıçaklı saldırı
Saadet Partisi Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Yaşar Avcı ve teşkilat mensuplarına seçim çalışmaları sırasında bıçaklı saldırı gerçekleşti.

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulunan Saadet Partisi Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Yaşar Avcı ve teşkilat mensuplarının bıçaklı saldırıya uğradığı açıklandı.

Saadet Partisi’nin İstanbul İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada saldırganların Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'na ve teşkilat mensuplarına hakaret ve tehdit içerikli cümleler kurduğu ve yaşanan olayda saldırganların gözaltına alındığı bildirildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“22 Mart günü -dün- seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulunan Bahçelievler Belediye Başkan Adayımız Yaşar Avcı ve teşkilat mensuplarımız, bıçaklı saldırıya uğramıştır.

Saldırganlar, Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’na, camiamıza ve teşkilat mensuplarımıza yönelik hakaret ve tehdit içerikli cümleler kurmuştur.

Çıkarılmaya çalışılan arbedeye ve karışıklığa rağmen teşkilat mensuplarımızın sağduyusu sayesinde olay büyümeden atlatılsa da maalesef bir teşkilat mensubumuz, bıçaklı saldırıya uğramıştır.

Teşkilat mensubumuzun sağlık durumu gayet iyiyken saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunulmuş ve akşam üzeri gözaltına alınmışlardır.

Şüpheliler hakkındaki soruşturma avukatlarımız tarafından titizlikle takip edilmektedir. Belediye Başkan Adayımız Yaşar Avcı Bey’e ve teşkilat mensuplarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.