Sedat Peker'den yeni paylaşım: Adam olmak lazım adam!

Sedat Peker'den yeni paylaşım: Adam olmak lazım adam!
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kişisel Twitter hesabından paylaşımda bulunarak, "Mallığın lüzumu yok. Adam olmak lazım adam!" ifadelerini kullandı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda , "Sayın Bakan Berat Albayrak'la ilgili söylediğim sözleri yanlış anlayan bazı mallar kendilerince yorum yapıyorlar. Mallığın lüzumu yok. Adam olmak lazım adam!" açıklamarında bulundu.

Ne olmuştu?
Sedat Peker, sosyal medya hesabından ve YouTube üzerinden yayınladığı bir video ile yurt dışına çıkma nedenini açıkayarak, söz konusu videonun Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın kendisini yok etmeye çalıştığı şeklinde yorumlanmıştı. 

Peker videoda yaptığı açıklamada, “Bir gün bana bir telefon yollandı bu telefonun kamerasında çekim yapılmış kamera çekiminin içerisinde bir dosya ve bu dosya bana karşı hazırlanan örgütlü bir suç dosyası. Ben bunu alınca dedim ki UYAP’a kaydedilmemiş. Sayın cumhurbaşkanımızın sözü var. ‘Fettullahçıların yapmış olduğu hiçbir şeyi yapmayacağız’ diye ancak UYAP’ işlenmemiş bu şekilde dosya hazırlamanın ne anlamı olabilir ki” ifadelerini kulanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.