ŞELALE PARK KAPIŞMASI

ŞELALE PARK KAPIŞMASI
Başakşehir Şelale Park hakkında son çıkan mahkeme kararının ardından Bahçeşehirliler Derneği (BADER) ve CHP Milletvekili Özgür Karabat birbirine düştü. Karabat, kararın kendi mücadelesi sonucunda alındığı belirtirken, BADER üyeleri Karabat’ın kendilerini yok sayarak hazıra konduğunu iddia etti

KARABAT, CHP ŞELALE PARK'I GERİ ALDI DEDİ

Başakşehir Şelale Park'ın imara açılmak istendiği gerekçesiyle hukuki süreç başlatıldı. Danıştay 6. Dairesi tarafından onanan; ancak Başakşehir Belediyesi’nin ‘Karar Düzeltme’ talebiyle bir kez daha uzatılan dosyada mahkeme, 'Kararın Düzeltilmesi İşleminin Reddi Gerektiğine' hükmetti. Bu son mahkeme kararının ardından CHP Milletvekili Özgür Karabat, kendisi de dahil olmak üzere “CHP’li Meclis üyeleri Serdar Bayraktar, Abdulhadi Akmugan, Ayhan Geygel ve Kazım Özeren’den oluşan davacılar, ısrarlı mücadele sonucunda park alanındaki rant anlayışını durdular” açıklamasında bulundu. 

BADER, KARABAT'IN HAZIRA KONDUĞUNU SAVUNDU

CHP Milletvekili Özgür Karabat'ın açıklamasının ardından da Bahçeşehirliler Derneği (BADER) bir açıklama yayımlayarak, yıllardır Bahçeşehir'de kamu alanlarına yönelik verdikleri mücadelelerin ve kazanımların, daha öncesinde Başakşehir İlçe Başkanı, bugün CHP İstanbul Milletvekili olan Özgür Karabat tarafından sahiplenildiğini savundu. Karabat'ın, derneğin kamuoyu gözünde itibarına gölge düşürecek söylem ve girişimleri sistematik bir algı operasyonuyla tekrarladığını öne süren BADER, “Emek hırsızlığı siyasi emeller için kullanılamaz” diyerek, dernek üyelerinin verdiği mücadelenin istismar edildiğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.