Selçuk Bayraktar siyasete açık kapı bıraktı

Selçuk Bayraktar siyasete açık kapı bıraktı
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı ve Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, siyasete açık kapı bıraktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı ve Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Politikaya girecek misiniz?" sorusuna "Ne gerekiyorsa, mücadele neyi gerektiriyorsa onu yapacağız." şeklinde yanıt verdi.

Siyasete gireceği iddia edilen Selçuk Bayraktar, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Patronlar Dünyası’nın yayın yönetmeni Toygun Atilla’nın sorularını yanıtlayan Bayraktar, siyaseti girebileceğinin sinyalini verdi ve mücadelenin gerektirdiği durumda siyasete girmekten ‘korkup geri dönmeyeceğini’ söyledi.

Hiçbir zaman siyasete girmeyi hayal etmediğini dile getiren Bayraktar, şunları söyledi:

"Benim hiçbir zaman siyasette olayım, ülkenin Cumhurbaşkanı olayım gibi bir hayalim olmadı. Ama şu hayalim hep oldu; çocukken babam beni ufak bir uçakla uçmaya götürmüştü. Teknofest’ten daha ufak bir etkinlikti. Pilot olma hayalim oldu, model uçaklarla tanıştım ufacık yaşta. Babam yurtdışında mühendislik yapmıştı... Sonrasında ülkemizin havacılık sanayini kurma hayalim oldu daha ileri yaşlarda. Daha sonra robot uçaklar yapma hayalim vardı."

"Ne gerekiyorsa, mücadele neyi gerektiriyorsa onu yapacağız" diyen Bayraktar, böyle bir hayali olmadığına vurgu yaptı.

Burada devreye giren Atilla'nın "Ama bu son cümlenizden şunu anlıyorum; bir gün mücadele politikayı gerektiriyorsa politikaya da gireriz" sorusuna Bayraktar şu yanıtı verdi:

"Elbette yani mücadele bunu gerektiriyorsa burada biz korkup da geri dönecek değiliz ki"

İlgili Haberler

Kaynak:MUSTAFA DOLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.