Selim Temurci'den Metiner'e tepki: Hataları Davutoğlu’na fatura etmekten vazgeçin!

Selim Temurci'den Metiner'e tepki: Hataları Davutoğlu’na fatura etmekten vazgeçin!
Kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla İstanbul Sözleşmesi’nin altında başbakan olarak Ahmet Davutoğlu’nun imzasının bulunduğunu iddia eden eski AK Parti milletvekili Mehmet Metiner’e yanıt Selim Temurci’den geldi. Temurci, "Dönemin başbakanı Sayın Erdoğan’dır. O’na söyleyemediğiniz hatalarını Sayın Davutoğlu’na fatura etme alışkanlıklarınızdan vazgeçin. Birilerine yaranmak için iftira atmak bir Müslümana yakışmaz. Unutmayın, Ramazan’dayız!” şeklinde tepki gösterdi.

Dün,Twitter hesabından İstanbul Sözleşmesi’ne ilişkin bir paylaşımda bulunan Mehmet Metiner, “İstanbul Sözleşmesi”ni Ahmet Davutoğlu Genel Başkanımız/Başbakanımız iken bizim partimiz Meclis’e getirdi…” ifadelerini kullanmış “YANLIŞ YAPTIK!” şeklinde paylaşımda bulunmuştu

selim temurci mehmet metiner

Metiner, ardından şöyle devam etmişti:  “Eminim ki oy veren vekil arkadaşlarımızın kahir ekseriyeti neye oy verdiklerini bilmeden el kaldırdılar.”

selim temurci mehet metiner

Yaptığı paylaşımlarla İstanbul Sözleşmesi’nin ardında dönemin başbakanı olarak Ahmet Davutoğlu’nun imzasının bulunduğunu öne süren AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner’e tepki Selim Temurci’den geldi.

Gelecek Partisi sözcüsü Selim Temurci, Twitter hesabından Mehmet Metiner’e  şu sözlerle tepki gösterdi:

 “İstanbul Sözleşmesi Mart 2012’de Meclis’te kabul edilmiştir. Dönemin başbakanı Sayın Erdoğan’dır. O’na söyleyemediğiniz hatalarını Sayın Davutoğlu’na fatura etme alışkanlıklarınızdan vazgeçin. Birilerine yaranmak için iftira atmak bir Müslümana yakışmaz. Unutmayın, Ramazan’dayız!” 

selim temurci mehmet metiner

AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner, Temurci’ye yanıt vererek “15 Temmuz’un hatırına senin o kırıcı üslubunla sana cevap vermek istemem. Aklımda yanlışlıkla kaldığı için Davutoğlu’nun adını zikrettim.” dedi. Metiner, yaptığı paylaşımda kasıt aranmaması gerektiğini iddia etti.

Temurci: 15 Temmuz’un hatrına bu kadarla yetiniyorum
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Selim Temurci de Metiner’e tekrar yanıt vererek “Amacımız kimseyi kırmak değil, artık yeter demekti. Hatayı kabul edip düzeltmek bir erdemdir. 15 Temmuz’un hatrına bu kadarla yetiniyorum.” şeklinde Metiner’i tekrar yanıtladı.

selim temurci mehmet metiner

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.