Şenel'e silahlı saldırı soruşturmasına gizlilik kararı

Şenel'e silahlı saldırı soruşturmasına gizlilik kararı
Burdur'da CHP'li Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ile eşi Fatma Şenel'in silah saldırıya uğraması ile ilgili soruşturmada gözaltı sayısı 10'a yükseldi. Şenel'in davasına ilişkin soruşturmaya Başsavcılık tarafından gizlilik kararı getirildi.

Burdur'un Yeşilova ilçesinin Belediye Başkanı Şenel ve eşi, pazartesi günü saat 04.30 sıralarında evlerinde silahlı saldırıya uğradı.Açılan ateşle bacaklarından yaralanan Şenel çifti, Yeşilova Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından sevk edildikleri Burdur Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Mümtaz Şenel, sol ayak kaval kemiğinden ameliyat edildi.

Çok sayıda gözaltı
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri,  olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen, 'çocukların cinsel istismarı', 'kasten yaralama', 'adam öldürmeye tam teşebbüs', 'yağma', 'uyuşturucu' ve 'tehdit' gibi çok sayıda suç kaydı bulunan E.E. ile G.K., L.A., N.E.E., K.A., M.A., H.H.A., M.S.K. ve A.K. gözaltına aldı.

Soruşturmaya gizlilik kararı
Daha sonra Yeşilova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bir kişi daha gözaltına alındı. Silahlı saldırı ile ilgili 6 kişinin daha yakalanması için çalışmalar sürerken, Yeşilova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturmayla ilgili gizlilik kararı verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.