Sevgi Yiğit Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı'na atandı

Sevgi Yiğit Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı'na atandı
Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'ne göre AK Parti MKYK üyesi Sevgi Yiğit Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı'na atandı.

AK Parti MKYK üyesi Sevgi Yiğit, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı'na atandı. Atama Kararı Resmi Gazete'de yayınlandı. Resmi Gazete'nin yayınlanan bugünkü sayısında "Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına Cumhurbaşkanlığı teşkilatı hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 12'inci ve 13'üncü maddeleri gereğince Sevgi Yiğit görevlendirilmiştir" denildi. 

SEVGİ YİĞİT KİMDİR?

Sevgi Yiğit 1973 yılında Karabük'te doğdu. Fatih Kız Lisesi’nden mezun olan Yiğit, Lisans eğitimini 1997 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamladı. Profesyonel iş hayatına, lisans eğitimine devam ederken kanal 7 Basın ve Halkla İlişkiler Bölümü’nde başlayan Yiğit, daha sonra kariyerini Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu’nda sürdürdü.1998 yılından bu yana Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu’nda insan kaynakları müdürü olarak görev yapıyor. 

6 Mayıs 2018’de yapılan İstanbul İl kongresinde, il yönetim kurulu üyeliğine seçilen  48 yaşındaki Yiğit,  AKP 7. Olağan Büyük Kongresi'nde MKYK üyesi seçildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.