Sinan Oğan’dan “27 bin TL’lik atkı” açıklaması

Sinan Oğan’dan “27 bin TL’lik atkı” açıklaması
Londra’da görüntülenen ve üzerinde taşıdığı atkının fiyatıyla ilgili haberler gündem yaratan Sinan Oğan’dan iddialara yanıt geldi.

14 Mayıs 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan ancak ikinci tura kalamayarak Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediğini açıklayan Sinan Oğan yeniden gündemde. İngiltere’nin başkenti Londra’ya bir ziyaret gerçekleştiren Oğan’ın seyahatinde çekilen bir fotoğrafındaki detay dikkat çekmişti.

27 bin liralık atkı olay yaratmıştı

Dünyaca ünlü şef Hüseyin Özer’le Londra’da bir araya gelen Sinan Oğan’ın gezi sırasında taktığı atkının değerinin 27 bin TL olduğu ortaya çıkmıştı. Bugün Oğan’dan iddialara ilişkin sert bir açıklama geldi.

“10 yıldır takıyorum”

Kişisel X hesabından fotoğraflı bir paylaşım yapan Sinan Oğan iftira olarak nitelendirdiği haberlere ilişkin konuştu. Atkısının değerini bilmediğini ifade eden Oğan, söz konusu aksesuarı 10 yıldan beri taktığını da belirtti. Oğan atkıyı taktığı eski tarihli fotoğrafları da paylaşımına eklemeyi ihmal etmedi.

“11 dolara almıştım”

İşte Sinan Oğan’ın o açıklaması ve paylaştığı fotoğraflar:

“Seçim mağlubiyetlerini her türlü iftiraya başvurarak örtmeye çalışan ahlak yoksunu bir kesimin iftiraları devam ediyor. Aşağıda sırasıyla 2023 Şubat depreminde Elbistan’da, 2020’de bahçemde, 2022 Mart ayında ve 2022 aralık ayında aynı atkıyla çekilmiş fotoğraflarımı buraya koyuyorum. Ayrıca bu atkıyı tam 10 yıldır takıyorum. Aynı kıyafeti uzun yıllar giyen birisiyim. Marka takıntısı olan birisi de değilim. Ayrıca bunun gibi bir kaç tane daha var 10 yıldır taktığım. Nedense 10 yıldır kimsenin dikkatini çekmemiş! 2013 yılında dışişleri komisyonu üyesi olarak gittiğim bir seyahatimde üzerindeki markasına dahi dikkat etmeden 11 dolardan bir kaç adet almıştım. O gün bu gündür bu atkıları takıyorum. Ayrıca üzerinde bir marka da yoktu. Bugün paylaşım dolayısıyla da markasını öğrenmiş oldum. Ama anladığım kadarıyla bu atkı iddia edilen markaya ait ise o fiyata zaten vermezler. Ayrıca benim açımdan da farketmiyor. Normalde bu tür saçmalıklara cevap vermiyorum ama Şehitlerimiz üzerinden yapılmaya çalışılan algı dolayısıyla cevap veriyorum. Londra’ya hem akraba ziyaretine hem de yurtdışı siyasi örgütlenmeyi görüşmek için gittim. Kirvem olan akrabam o akşam yemeğe davet etti, çıkışta da iş yeri sahibi foto rica etti. Ben gittiğimde Şehitlerimiz yoktu. 3 gün kalıp döndüm zaten. Bunun dışındaki her yazılan iftiradır.”

gcsku-hw0aaq2pf.jpeg

gcsku-pwgaa9s42.jpeg

gcsku-ixwaarqa7.jpeg

gcsku-jwoaail6c.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.