Sokağa çıkma yasağında Luppo alan vatandaşın hikayesi duyanları üzdü

Sokağa çıkma yasağında Luppo alan vatandaşın hikayesi duyanları üzdü
Sokağa çıkma yasağının ilan edildiği akşam binlerce kişi market ve fırınlara hücum etmişti. Herhangi bir özen göstermeden sosyal mesafeyi ihlal eden vatandaşlar arasında bir kişi dikkat çekmişti. Elinde Luppo marka çikolata olan orta yaşlardaki bir adam sosyal medyanın gündemine düştü. Günlerdir konuşulan olayla ilgili olarak flaş bir gerçek ortaya çıktı.

İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs önlemleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta ilan ettiği sokağa çıkma yasağı sonrasında kısıtlı vakti bulunan vatandaşlar eksiklerini tamamlamak ve iki günü dolu dolu geçirmek için marketler ile fırınlara adeta akın etmişti.Bunun yanısıra uzayan kuyruklar ve sosyal mesafeye uymayan kalabalıklar milyonların tepkisini çekmişti. Görüntülerden birimde elinde Luppo marka çikolata bulunan bir vatandaş kamuoyunun gündemine oturdu. Yasak günü çikolata mı alınır? sorusuyla tepki gösterilen ve zaman zaman de eleştirilen adamın hikayesi bambaşka çıktı.

Twitter'da konuya dair açıklamalarda bulunan bir kişi söz konusu kişinin çikolatayı borç para ile aldığını öne sürdü. Bu paylaşım sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

EGE Haber

luppo sokağa çıkma yasağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.