Son Dakika.. Erdoğan’dan Naci Görür’e: Müsvedde bu…!

Son Dakika.. Erdoğan’dan Naci Görür’e: Müsvedde bu…!
AK Parti’nin seçim beyannamesinin açıklandığı toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür’e yüklendi.

Cansev Temuçin - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Prof. Dr. Naci Görür’e şok eleştiri!

AK Parti seçim beyannamesini açıkladı. Düzenlenen törende konuşanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok konuşulacak sözlere imza attı. Özellikle deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür’e yönelik eleştirilerde bulunan Erdoğan, sert ifadeler kullandı.

“Senin profesörlüğünden bu millete ne gelir!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Naci Görür’e yönelik olarak; “Geçen akşam bir TV kanalında bir prof. ne dese beğenirsiniz? Köprü yapmakla, baraj yapmakla, havalimanları yapmakla bu iş çözülmez, soğan patates kaç para onu söyle. Bu adam profesör. Düşünün, barajın yok, havalimanın yok, bütün bunlarla beraber TOGG’un yok. Uçak gemin yok, domates patates kaç para onu söyle. Ya bu adam prof. Müsvedde bu... Öncelikle senin profesörlüğünden bu millete ne gelir? Önce bir ülkenin kalkınması için nelere ihtiyaç var bunu söyle. Eğitimde yoksun, sağlıkta yoksun, ulaşımda yoksun, adalette yoksun, emniyette yoksun. E neymiş? Domates, patates vah zavallı vah. Bunlar olmadıktan sonra senin domatesin de olmaz patatesin de olmaz. Biz asıl devrimi zihinlerde yaptık. Bu profesörün zihinlerinde değişim olmamış” açıklamalarına yer verdi.

Erdoğan'ın sert açıklamalarına Naci Görür'ün vereceği cevap merak konusu oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.