Son Dakika Haberi.. Tüm gözler Erdoğan'a çevrildi! Kabine'deki sürpriz isimler kim?

Son Dakika Haberi.. Tüm gözler Erdoğan'a çevrildi! Kabine'deki sürpriz isimler kim?
Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi için çalışmalar devam ederken gözler Pazartesi gününe çevrildi.

Fatma Müge Yücetürk - 28 Mayıs 2023 Pazar günü düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turu sonucunda Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. YSK’nın 1 Haziran’da açıklayacağı kesin sonuçların hemen ardından ise 2023 yılı yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin duyurulması bekleniyor. Peki yeni kabinede hangi isimler yer alacak? 2023 kabinesinde sürprizler olacak mı?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısı sonrası basına açıklamalarda bulunarak kabine tarihi ile ilgili en güncel bilgileri paylaştı. Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin kesin sonuçların açıklanmasının ardından kamuoyu ile paylaşılacağını belirten Çelik hafta başına işaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın birlikte görev yapacağı Cumhurbaşkanı yardımcılarının ve bakanların belirleneceği yeni kabinede hangi isimlerin yer alacağı ise büyük merak konusu oluyor.

Siyaset kulislerinde farklı bakanlıklar için çeşitli isimler geçerken, yeni kabinede sürpriz kişilere de yer verileceği öngörülüyor. Özellikle ekonomi takımında yer alacak isimler merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.