Son Dakika Haberi.. Yeni kabinenin açıklanacağı tarih kulislere sızdı.. Herkes o tarihe kitlendi!

Son Dakika Haberi.. Yeni kabinenin açıklanacağı tarih kulislere sızdı.. Herkes o tarihe kitlendi!
Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turunun kesin sonuçlarının açıklanmasına saatler kala, yeni kabinenin hangi isimlerden oluşacağı araştırılmaya başlandı.

Fatma Müge Yücetürk - 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turunun kesin sonuçlarının YSK tarafından 1 Haziran 2023 Perşembe günü açıklanması bekleniyor. Kesin sonuçların açıklanmasının hemen ardından ise yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ni oluşturacak isimleri belirleyip kamuoyu ile paylaşması bekleniyor. Peki yeni kabinede kimler olacak? 2023 Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde sürpriz isimlere yer verilecek mi? Yeni kabine ne zaman açıklanacak?

İki isim devam edecek

Siyaset kulislerinden son bilgileri kişisel Twitter hesabında paylaşan ünlü gazeteci Candaş Tolga Işık’ın aktardığı bilgilere göre, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 2 Haziran Cuma günü açıklanacak. Işık’ın iddialarına göre yeni kabinede sürpriz isimler de yer alacak. Kulis bilgilerine dayandırarak paylaşımlarda bulunan Işık, 2023 kabinesinde eski kabineden iki ismin de görevlerine devam edebileceğinin sinyalini verdi.

Sürpriz isimler var

Candaş Tolga Işık paylaşımının tamamında: “Yeni Bakanlar Kurulu cuma günü açıklanacak. Çok büyük sürprizler var. Eski kabineden sadece 2 kişi devam edebilir ama o da net değil. Tamamen yeni bir Bakanlar Kurulu ihtimali çok kuvvetli. Kulisleri toparlayıp yazacağım…” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.