Sosyal medya bunu konuşuyor! İstediği ayakkabıyı almadığı için annesine öyle bir şey yaptı ki...

Sosyal medya bunu konuşuyor! İstediği ayakkabıyı almadığı için annesine öyle bir şey yaptı ki...
Sosyal medya kullanıcıları bugün paylaşılan bir videoda bir genç kızın annesine karşı uyguladığı şiddeti konuşuyor. Bir ayakkabı mağazasında giden anne kız, annesini istediği ayakkabıyı almaması üzerine merdivenlerden aşağıya itiyor.

Bugün Twitter'da paylaşılan bir video en çok konuşulan konular arasına "anneyekalkanellerkırılsın" etiketi girdi. Söz konusu videoda genç bir kızın istediği ayakkabıyı almayan annesini merdiven aşağıya itiyor. Olay üzerine mağaza çalışanlarının yardımı koştuğu annenin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Duyanlar deliye döndü
Merdivenlerden düştüğü için canı yanan annenin "Ay bacağım bacağım" diyerek ağladığı görülüyor. Kızı ise annesine "Onay mı veriyorsun da konuşuyorsun orada" diyerek bağırarark karşılık veriyor. Kadının yardımına koşanlar genç kıza tepki gösterdi.

'Anlamıyorsun laftan'
Genç kız annesine "Çıkacaksan 'çık' diyorum. Anlamıyorsun laftan. Sinir ediyorsun, sinirden gözüm dönüyor benim" diyerek bağırmaya devam ederken orada bulunanlar kendisine "Bir insan annesini döver mi? Sen nasıl bir kızsın?" diyerek tepki gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.