Söyledikleri yüzünden işinden olan tır şoförü Malik Yılmaz, Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla Hatay Belediyesi'nde işe başladı

Söyledikleri yüzünden işinden olan tır şoförü Malik Yılmaz, Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla Hatay Belediyesi'nde işe başladı
Koronavirüs salgını sürecinde "Evde kal" çağrılarını eleştiren ve gözaltına alınan Hataylı tır şoförü işten çıkarılmıştı. Uzun süre işsiz kalan Yılmaz, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun devreye girmesiyle Hatay Büyükşehir Belediyesi'nde işe başladı. Destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz "Bir babanın hayata tutunmasını sağladınız" dedi.

Pandemi sürecinde yayınladığı videoda evde kal çağrılarını eleştiren ve gözaltına alınan Hataylı TIR şoförü Malik Yılmaz, daha sonra işten çıkartılmıştı.

Uzunca bir süre işsiz kalan Yılmaz, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun devreye girmesiyle Hatay Büyükşehir Belediyesi'nde işe başladı. 

"BİR BABANIN BOYNUNU BÜKTÜRMEDİNİZ"
Yılmaz bugün Hatay Büyükşehir Belediyesi'de işe başladığını, "İşe girdim, sigortam başlatıldı. Ben ne yaşadıysam sesimi çığlığa dönüştüren sizler sayesinde yaşadım. Kelimeler ile sizlere olan minnettarlığımı anlatamam. Bir babayı ailesine karşı boyun büktürmediniz, bir babayı hayata tutturdunuz. Bunu anlatmaya kelimeler yetmez. Siz ve sizin gibilerden, emeği geçen herkesten Allah razı olsun" sözleriyle dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.