Starbucks şubesinde yine protesto: 'Seni Gazze'de görelim, burası laik bir ülke'

Starbucks şubesinde yine protesto: 'Seni Gazze'de görelim, burası laik bir ülke'
İsrail ve Hamas çatışması sürerken Starbucks şubelerine gerçekleştirilen protestolara bir yenisi daha eklendi. Starbucks'ta kahve içenleri hedef alan bir kadının müşteriler arasında yaşadığı diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Hamas’ın silahlı kanadı İzeddin Kassam Tugayları’nın Gazze Şeridi’nden İsrail’e başlattığı ‘Aksa Tufanı’ saldırısının ardından, İsrail de karşı bir karşı saldırı başlatmıştı.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları 39. gününde şiddetlenerek devam ediyor. Buna yönelik protestolar sürerken dün İzmit'te bir Starbucks şubesinde bir grup, Filistin bayraklarıyla İsrail'i protesto etmiş ve burada oturanların içeceğini alıp, yere atmıştı. Söz konusu görüntüler büyük tepki çekmişti.

Bugün de yine Starbucks şubesinde kahve içenler hedef alındı. Bir kadının "Ahirette ödeşeceksiniz", "İnsan mısınız" söylemleriyle rahatsızlık verdiği görüldü. Orada bulunan müşterilerin "Burası laik bir ülke", "Seni Gazze'de görelim" şeklinde verdiği yanıt verdiği duyuldu. Görüntüler kısa sürede gündem oldu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.