Süleyman Özışık'ın Ak Parti'yi eleştirdiği video ortaya çıktı

Süleyman Özışık'ın Ak Parti'yi eleştirdiği video ortaya çıktı
İktidara yakın olmasıyla bilinen yazar Süleyman Özışık'ın, Ak Parti'ye yönelik sert eleştirilerinin bulunduğu bir videosu ortaya çıktı. Özışık videoda "Hırsızlık sende, yolsuzluk sende, namussuzluk sende" ifadelerini kullanıyor.

İktidara yakınlığıyla bilinen yazar Süleyman Özışık, arabasında çektiği bir videoda AKP'ye karşı açtı ağzını yumdu gözünü... Özışık, "Çürüme hat safhada. Biz mantar gibi her yerde imam hatip açtık. Bir kişi çıkıp 28 Şubat döneminin imam hatiplerinin kalitesinde imam hatip var diyebilir mi? Yok." ifadelerini kullandı. Gençliğe yöneltilen eleştirilere ilişkin de sert sözler kullanan Özışık, "Diyoruz ki 'Bu gençlik nereye gidiyor?'. Gençlik de diyor ki, 'Sen neredesin ki ben sana geleyim? Hırsızlık sende, yolsuzluk sende, namussuzluk sende' Biz bu gençlere ne veriyoruz?" dedi."Her şeyi cumhurbaşkanının omzuna yüklemişiz" diyen Özışık, "Olana bitene kanunlar hükmünde devlet olarak bir müdahalemiz yok. Devlet bu ülkenin ahlakını da korumak zorunda değil mi" diye konuştu.Özışık videoda şunları söyledi:

"Televizyona bakıyorsun yok, mağazaya gidiyorum bir tane pantolon alacağım beni zorla ...... çalışıyor mağaza. Bir pantolon alıyorum beli uysa bacağı uymuyor. Bacağı uysa paçası uymuyor. Tamamı uyduğunda bir bakıyorum ki üzerime bir tayt geçirmişim taytla oturuyorum. Çocuğum geçen sene dar dediği pantolona bu sene geniş diyor. Etrafıma bakıyorum kadın mı erkek mi, kadınla erkeği ayırt edemiyorum. Moda diye bir şey çıkmış gelmiş. Biz her şeyi tamamen cumhurbaşkanının omzuna bırakmışız. Olana bitene kanunlar hükmünde bir müdahalemiz yok. Devlet bu ülkenin ahlakını da korumak zorunda değil mi kardeşim? Bu yönde kanun yok nizam yok. Buna karşı vatandaş tavrını ortaya koysun. Ne yapayım kardeşim gideyim birini mi döveyim ağzını burnunu mu kırayım? .... yapma diye felç mi edeyim? Ne yapacağım ben? Çürüme öyle bir noktaya gelmiş ki biz her yerde fıldır fıldır imam hatip açtık. Bir kişi çıkıp bana diyebilir mi 28 Şubat döneminin kalitesinde imam hatip var? Yok kardeşim. Ak Parti'den bir siyasetçi gitti kızlar dedi bizim size oy verme garantimiz yok biz Ekrem İmamoğlu'na oy vereceğiz. Niye kardeşim bunlara ne öğretiyoruz biz? Oturuyoruz orada burada diyoruz bu gençlik nereye gidiyor. Gençlik de diyor ki ....... sen nerdesin ki ben senin yanına geleyim. Hırsızlık sende yolsuzluk sende namussuzluk sende şu sende bu sende ülkenin değerlerine sahip çıkmıyorsun benim değerlerime sahip çıkmıyorsun. Ben senin olduğun yere niye geleyim. Biz bu gençlere ne veriyoruz?Her yerde mantar gibi imam hatip. İçi bomboş bir şey veriyoruz. İmam hatipi bitiriyor benim çocuğum gidiyorsun olur olmaz sanatçıları anlatan sorular çıkıyor benim çocuğumun karşısına"Videonun ne zaman ve nerede çekildiği bilinmiyor. Kaynak: Süleyman Özışık: Hırsızlık sende, yolsuzluk sende, namussuzluk sende"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.