Sultangazi'de zincirleme kaza: Yaralılar var

Sultangazi'de zincirleme kaza: Yaralılar var
Sultangazi Habibler Yolu'nda sürücüsü el frenini çekmeyi unuttu, minibüs yola kaydı.

Kaza, Habibler Yolu Arnavutköy istikametinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre 59 UT 729 plakalı minibüsle, 34 JS 4125 plakalı otomobil kaza yaptı. Kaza sebebiyle aracından inen Fuat Arslan'ın el frenini çekmeyi unuttuğu minibüs, geri geri kayarak yola çıktı. Arnavutköy istikametinde seyreden 2 minibüs bir anda yola çıkan minibüse çarptı. 

Kaza sonucu araçlarda bulunan 6 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralanan 6 kişi ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kaza sebebiyle Arnavutköy istikameti tamamen trafiğe kapandı. Araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

El frenini çekmeyi unutan Fuat Arslan, "Kazaya sebebiyet veren benim araç ama nasıl? Sağ sinyalimi yaktım giriyorum bu arkadaş da geldi bizim sağ şeritten ters yönden geldi bize vurdu. Biz de aracı çektik sağda durduk. Bir şey var mı diye bakmak için. Tartışırken bizim araç geri geri yola fırladı. O esnada araçlar birbirine girdi. Bizim araç yola fırlayınca diğer araçlar ona girdi." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.