Süreyyapaşa'daki korkunç olaya sosyal medyada büyük tepki! Sağlık çalışanlarının canı kime emanet?

Süreyyapaşa'daki korkunç olaya sosyal medyada büyük tepki! Sağlık çalışanlarının canı kime emanet?
Bugün akşam saatlerinde İstanbul Maltepe'de karantina servisinde yatan yakınını görmek isteyen şahıs, kendisine izin vermeyen görevlilere saldırdı. Olayda 1'i ağır olmak üzere 2 güvenlik görevlisi ağır yaralandı. Aynı saatlerde tüm Türkiye sağlık çalışanlarını alkışlıyordu. Sağlık çalışanları ve hastane görevlilerinin ne kadar güvende olduğu ise merak konusu oldu...

Maltepe Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde, karantina servisinde yakını olan M.D., servise girmek istedi. Bunun üzerine hastanenin güvenlik görevlileri şahsa engel olunca tartışma çıktı. M.D. bıçakla güvenlik görevlilerine saldırdı.

Yaralanan iki güvenlik görevlisinden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. M.D. olay yerinde polis tarafından yakalandı. Ağır yaralı güvenlik görevlisinin Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği ve durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Aynı saatlerde sağlık çalışanları için balkonlarından alkış kampanyasına destek olan Türkiye, bu haberle sarsıldı.Olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Vatandaşlar sosyal medya hesaplarından tepkilerini dile getirirken, bazı doktorlar ise, "Bize alkışlamak yerine şiddeti durdurun" çağrısı yaptı. İşte o paylaşımların bazıları:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.