Tacizci tarikat liderinin müridlerini korku sardı!

Tacizci tarikat liderinin müridlerini korku sardı!
İki gün önce tutuklanan, ‘Fatih Nurullah’ ismini kullanan Şağban’ın çocuğu istismar ettiğine dair anlatımlarını içeren ses kayıtları ortaya çıkmıştı. Sosyal medya üzerinden müridleri tarafından açılan bir hesapta, hocalarının 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etmesine , Hz. Muhammed'in Hz. Ayşe ile 9 yaşında evlenmesi örnek gösterilere, yapılanın bir kumpas ve iftira olduğunu savundular.

Sakarya başsavcılığı soruşturmayı tamamlayarak iddianame hazırladı.İddianamede, Şağban hakkında ‘çocuğun zincirleme olarak cinsel istismarı’ ve ‘çocuğu cinsel amaçlı olarak hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından 18 yıldan 55 yıl bir ay 15 güne kadar hapis cezası istendi.İddianamede yer alan ses kayıtlarına göre, olayın ardından Şağban, kızın babasına, “Bir hesap, IBAN ver de bana bir şeyler atayım sana. Sen gönlünü ferah tut. Biz ırz namus düşmanı mıyız? (…) 70 değil, sana 70 milyar feda olsun” diyerek olayın üstünü kapatma teklifinde bulundu.

İstismarcı Hoca için hesap açtılar

‘Fatih Nurullah’ ismini kullanan ve tutuklanan Şağban için açılan hesapta şu ifadeler kullanıldı:

"Bu hesabı hocama destek için açtım. İstediğiniz kadar yalan söyleyin, biz onun arkasındayız."

"Vakıftaki bazı kardeşlerimin son yaşanan hadiselerden sonra artık devlete giremeyiz korusuyla sınava girmeyeceğini duydum. Hocamız masum, hepsi mahcup olacak. Özellikle bizlerden memur yapmak için isim isteyenler. Siz gayreti bırakmayın. Gayret bizden takdir Allah'tan."

fatih nurullah sağban

Hz. Muhammed'i örnek gösterdiler!

Müridleri, hocalarının tacizini savunan paylaşımlarda bulunarak, Hz. Muhammed'in hayatını örnek gösteren paylaşımlarda bulundu.12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etmesine , Hz. Muhammed'in Hz. Ayşe ile 9 yaşında evlenmesini örnek göstererek, 
yapılanın bir kumpas ve iftira  olduğunu savundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.