Tanju Özcan'ın CHP'ye dönüş talebi görüşülecek: 'Helallik istiyorum, daha çok çalışacağım'

Tanju Özcan'ın CHP'ye dönüş talebi görüşülecek: 'Helallik istiyorum, daha çok çalışacağım'
CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partiye dönüş talebinin bugün CHP MYK’sı ve Parti Meclisi’nde gündeme geleceğini duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüksek Disiplin Kurulunca 26 Temmuz'da partiden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 15 Kasım'da partiye yeniden üyeliği için dilekçe verdiğini açıklamıştı.

Son olarak Özcan yaptığı yeni paylaşımda ‘Baba Evine’ dönüş talebiyle ilgili konunun bugün CHP MYK’sı ve Parti Meclisi’nde gündeme geleceğini söyledi.

Yaşanan bu süreçte, paylaşımlar ve söylemleri nedeniyle partililerden helallik isteyen Özcan, "Bundan sonra partimizin yerelde ve genelde başarısı için daha çok çalışacağım… Her şey çok daha güzel olacak." mesajını verdi.

Özcan şunları söyledi:

Biraz önce ‘Baba Evine’ dönüş talebim ile ilgili konunun bugün CHP MYK’sı ve Parti Meclisi’nin gündemine geleceğini memnuniyetle öğrendim. Yaşanan bu süreçte başarı odaklı bir siyasetçi olarak, paylaşımlarım ve söylemlerim sebebiyle istemeden kırdığım ve üzdüğüm partililerimizden helallik istiyorum.
Bundan sonra partimizin yerelde ve genelde başarısı için daha çok çalışacağım… Her şey çok daha güzel olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.