Tayland, kahraman Türkler’i konuşuyor!

Tayland, kahraman Türkler’i konuşuyor!
Pattaya'da iki Türk ziyaretçi, Kamboçyalı bir kadın için tehlikeli olabilecek bir duruma yardım etti.

Dün sabahın erken saatlerinde yaşanan olayda, kız arkadaşını şiddet niyetiyle kovalıyor gibi görünen Kamboçyalı bir adamı durdurmak için müdahale ettiler.

Pattaya polisi, Kamboçyalı adamı döven Türkleri bulmak için hızla olay yerine geldi ve üç kişi arasındaki boğuşmayı durdurdu. Bu süreçte 33 yaşındaki Valkan Goglbankan ve 23 yaşındaki İbrahim Gökhan Bostan hafif şekilde yaralanırken, Kamboçyalı 36 yaşındaki Sopin Ran'ın dudağında bir kesik ve gözle görülür şekilde morarma oluştu.

Bu şahısların yanı sıra Türk erkeklerin yol arkadaşı olduğu düşünülen Taylandlı iki kadın ile Sopin'in kız arkadaşı olduğu tahmin edilen kimliği belirsiz bir kadın da olay yerinde hazır bulundu. The Pattaya News'in bildirdiğine göre, altı kişinin tamamı sorgulanmak üzere Pattaya Polis Karakoluna götürüldü.

Sopin, sorgulandıktan sonra daha önce kız arkadaşıyla sözlü bir anlaşmazlık yaşadığını itiraf etti. Pattaya Klang Yolu boyunca motosikletiyle onu takip etme sürecindeydi ve burada kasıtlı olarak aracına çarparak kaçmasını fiziksel olarak durdurmaya çalıştı. Sopin, aniden motosikletleriyle oradan geçen iki Türk erkeğinin ona saldırmak için atladığını söyledi.

SALDIRGAN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜP MÜDAHALE ETTİLER

Daha fazla soruşturmanın ardından polis, olay yerindeki Taylandlı kadınları sorgulayabildi. Sopin'in bir kadına saldırdığını fark eden Goglbankan ve Bostan'ın müdahale etmeye karar verdiklerini söylediler. Başlangıçta, Sopin'in niyetini sordular, ancak kendi işlerine bakmaları için sert direktiflerle karşılandılar. Sopin'in kız arkadaşına yönelik sürekli saldırganlığına tanık olan ikili, fiziksel olarak devreye girmeyi gerekli gördü.

Polis, aile içi şiddet kurbanı olduğu için Sopin'in isimsiz kız arkadaşının henüz herhangi bir ifadesini yayınlamadı. Polis, meydana gelen olayların tam bir resmini elde etmek için, olaya dahil olan tüm taraflarca hikayenin farklı versiyonlarını dikkatlice araştırıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.