Tayyargiller’in kayyumu intihar etti!

Tayyargiller’in kayyumu intihar etti!
Haklarında başlatılan soruşturma kapsamında şirketlerine kayyum atanan Tayyar Öz ve Özlem Öz çiftinin kayyumu canına kıydı!

Sosyal medya fenomenlerine yönelik başlatılan soruşturmalar gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Dilan ve Engin Polat’ın tutuklanmalarının ardından diğer fenomen ve güzellik merkezi sahipleri de mercek altına alınmıştı. O çiftlerden biri de Tayyar Öz ve Özel Öz olmuştu. Haklarında 5 ayrı suçtan soruşturma yürütülen ve kamuoyunda “Tayyargiller” olarak bilinen Öz çiftinin şirketlerine kayyum atanmıştı. Tayyargiller’in kayyumu ile ilgili şok eden bir haber duyuruldu.

Show TV’nin duyurduğu habere göre, Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine kayyum olarak atanan Bünyamin Ergün’ün intihar ettiği ortaya çıktı. Ergün’ün not bırakıp canına kıydığı öğrenilirken yazdığı intihar notunda kullandığı ifadeler de açığa çıktı.

Tayyargiller’in şirketlerine kayyum olarak atandıktan sonra intihar ederek hayatına son veren Bünyamin Ergün’ün “Çok fazla kötülük var, kimsenin kabahati yok. Ne yaptıysam kendime yaptım" yazılı bir not bıraktığı öğrenildi.

Ergün’ün İstanbul’un Başakşehir ilçesinde oturduğu apartmanın 9. katından boşluğa bırakarak canına kıydığı ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.