Ters yolda ölüme gidiş böyle görüntülendi

Ters yolda ölüme gidiş böyle görüntülendi
Bursa’da otoyolda ters yönde ilerleyen otomobil, yolcu otobüsüyle çarpışarak paramparça oldu. Kazada, otomobilde sıkışan Hasan Barca ve Raifcan Kaplan orada hayatlarını kaybederken, otobüsteki 10 yolcu da yaralandı. Kaza, otoyol kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza, saat 03.30 sıralarında Gebze-Bursa-İzmir Otoyolu'nun Osmangazi ilçesi Karabalçık Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Hasan Barca, 07 BAV 32 plakalı otomobiliyle otoyolda, ters yöne girerek hız yaptı. Otomobil, karşı yönden gelen ve Tekirdağ’dan İzmir’e giden S.C. (38) yönetimindeki yolcu otobüsüyle kafa kafaya çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde, Barca ve beraberindeki Raifcan Kaplan sıkışarak, hayatlarını kaybetti. Otobüsteki 10 yolcu da yaralandı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR



İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralı yolcular, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak, tedaviye alındı.

Hasan Barca (solda) ve Raifcan Kaplan’ın cansız bedenleri ise, itfaiye ekiplerince çıkarıldıktan sonra Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Öte yandan kaza anı otoyol kamerasınca kaydedildi. Görüntüde otomobilin ters şeritte ilerlemesi ve kendi şeridinde gelen otobüs ile kafa kafaya çarpışması yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.