Tevfik Göksu Ekrem İmamoğlu’nu televizyon kanalında tartışmaya davet etti: 'Gerçekleri konuşalım'

Tevfik Göksu Ekrem İmamoğlu’nu televizyon kanalında tartışmaya davet etti: 'Gerçekleri konuşalım'
Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu Ekrem İmamoğlu'na yönelik çağrıda bulunarak "Televizyon kanalında, gerçekleri konuşmak üzere tartışmaya davet ediyorum' dedi.

Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulundu.

"Sözünün doğruluğuna güvenen gelsin" başlığı ile sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Göksu, 'gerçekleri konuşmak üzere' İmamoğlu'nu televizyon kanalında tartışmaya davet ederek şu açıklamayı yaptı:

“5 yıldır İBB meclisinde ve diğer mecralarda, “İstanbulluların bize verdiği denetim yetkisine” dayanarak, İstanbullular adına muhalefet “vazifemizi” icra ediyoruz.

Bu güne kadar kamuoyuna, bilgi ve belgeye dayanmayan tek bir bilgi paylaşmadım. Yine bu güne kadar tüm eleştiri ve iddialarımı meclis kürsüsünden, bizzat İBB Başkanın yüzüne defalarca söyledim.

İBB Başkanı, belgelere dayalı eleştirilerime ne mecliste ne de televizyonda belge ile cevap vermek yerine, şahsımı “yalan söylemekle” itham etmiş.

Bunu yaparken de aklı sıra ironi yapmak isteyerek “terlemekten” bahsetmiş. Kimin ne kadar yalan söylediğini, kimin ne kadar “terlediğini”, kimin “ne için” “ter döktüğünü” İstanbullular zaten biliyor.

Şimdi buradan tüm İstanbulluların huzurunda bir çağrıda bulunuyorum!

CHP’li İBB Başkanını; kendi belirlediği gün ve saatte, kendi belirlediği televizyon kanalında, kendi belirlediği gazetecilerle birlikte “GERÇEKLERİ KONUŞMAK ÜZERE” tartışmaya davet ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.