Togg çekilişi kazanan isimler tam listesi resimli

Togg çekilişi kazanan isimler tam listesi resimli
Togg ön sipariş sürecinin 27 Mart'ta sona ermesiyle gözler 29 Mart canlı yayına çevrilmişti. Togg çekilişi kazanan isimler resimli tam listesi araştırılıyor.

Togg kuraları tamamlandı, sonuçlar belli oldu. Tasarımı, dizaynı, Anadolu topraklarını yansıttığı 6 farklı rengiyle beğenileri toplayan yerli ve milli otomobil Togg, çekiliş ile sahiplerini buldu. Bununla birlikte en çok sorgulananlar, Togg çekilişini kazanan isimlerin tam listesi oldu. Togg çekiliş sonucu sorgulama linkine haberimizde yer verdik. İşte detaylar...

TOGG ÇEKİLİŞİ KAZANAN İSİMLER LİSTESİ

TOGG çekiliş sonuçlarını doğrudan, aşağıda yer verdiğimiz adrese tıklayarak sorgulayabilirsiniz.

togg-liste-1

togg-liste-2

togg-liste-3

togg-liste-4


 

TOGG 6 RENKLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Togg renklerinde yurdumuzun topraklarından ilham alınmış. TOGG renkleriyle Gemlik’in zeytin ağaçlarının gölgesindeki mavi sularını, Anadolu topraklarındaki cana yakınlık ve tutkuyu yansıtan kırmızıyı, Oltu taşının göz alıcı siyahlığını, parlak dokusunu, sağlam yapısını, Kula’nın doğal yapısı, kayaçları ve vadileriyle yerkürenin milyonlarca yıllık geçmişini günümüze taşıyan gri ihtişamını, Kapadokya’nın olağanüstü güzellikteki doğa harikası peri bacalarının toprak ve kum bejini, Pamukkale travertenlerinin göz kamaştıran beyazlığını yansıtıyor.

Ülkemizin büyüleyici özelliklerinden ilhan alınarak tasarlanan otomobilin renklerine "Anadolu", "Gemlik", "Oltu", "Kula", "Kapadokya" ve "Pamukkale" isimleri verildi.

İKİ FARKLI BATARYA SEÇENEĞİ

Togg, ‘doğuştan elektrikli’, ‘doğuştan sürdürülebilir’, ‘doğuştan dijital’ ve ‘doğuştan yeşil’ kavramlarının altını çizdiği ilk akıllı cihazı C-SUV’u, ‘T10X’ adıyla kullanıcılarla buluşturacak. Model adındaki T’nin Türkiye’yi ve Togg’u, 10’un cihazın üzerine inşa edildiği C segmenti platformunu, X’in ise SUV gövde tipini ifade ettiği T10X, iki farklı donanım ve iki batarya seçeneğiyle kullanıcılara sunulacak. 

160 kW / 218 Beygir güç ve 350 Nm tork üreten T10X RWD (arkadan itiş), iki farklı batarya seçeneğiyle 314 ve 523 kilometrelik menzillere sahip olacak. T10X’in 52,4 kWh kapasiteye sahip batarya seçeneği 16,7 kWh/100 km (WLTP) enerji tüketimi değeri sunarken, 88,5 kWh kapasiteye sahip batarya seçeneğinin tüketim değeri ise 16,9 kWh/100 km (WLTP). 

C segment SUV modeline T10X adını veren Togg, aracın arkadan itişli versiyonlarında iki farklı menzil değeri sunuyor. Her ikisi de 160 kW güce sahip bu versiyonlar 314 kilometre veya 523 kilometre menzil değerleri ile alınabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.