TOGG çekilişi kazanan isimlerin sıralı listesi

TOGG çekilişi kazanan isimlerin sıralı listesi
TOGG çekilişi 29 Mart akşam saatleri itibarıyla tamamlandı ve sonuçlar açıklandı. İşte TOGG çekilişi kazanan isimlerin sıralı listesi...

TOGG çekilişiyle yerli ve milli otomobil sahiplerini buldu. Tasarımı, özellikleri ve renkleriyle dikkat çeken elektrikli otomobil TOGG'da gözler çekiliş sonuçlarına çevrildi. TOGG, T10X ön siparişinin 177 bin 467 olduğunu açıklamıştı. TOGG canlı yayın ve sonuç sorgulama linkini haberimize ekledik. Peki TOGG çekilişi kazanan isimlerin sıralı listesi nereden öğrenilecek?

TOGG 29 MART YAYIN LİNKİ

TOGG çekilişi YouTube üzerinden yayınlandı. 

TOGG ÇEKİLİŞİ KAZANAN İSİMLERİN SIRALI LİSTESİ

TOGG'un canlı yayınında "20.000 talihli belli oldu! T10X için sipariş hakkı kazananlar ve 20 bin kişilik yedek talihli listesi çekilişle canlı yayında belirlendi. Noter tasdik süreci devam ediyor. Listeler saat 22.30'da Togg.com.tr adresinde yayında olacak" ifadeleri yer almıştı.

TOGG ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

TOGG çekiliş sonuçlarını doğrudan, aşağıda yer verdiğimiz adrese tıklayarak sorgulayabilirsiniz.

TOGG RENKLERİ NELER?

Yerli ve milli otomobil TOGG renkleri, tasarımı ve özellikleriyle dikkat çekiyor. TOGG renkleriyle Gemlik’in zeytin ağaçlarının gölgesindeki mavi sularını, Anadolu topraklarındaki cana yakınlık ve tutkuyu yansıtan kırmızıyı, Oltu taşının göz alıcı siyahlığını, parlak dokusunu, sağlam yapısını, Kula’nın doğal yapısı, kayaçları ve vadileriyle yerkürenin milyonlarca yıllık geçmişini günümüze taşıyan gri ihtişamını, Kapadokya’nın olağanüstü güzellikteki doğa harikası peri bacalarının toprak ve kum bejini, Pamukkale travertenlerinin göz kamaştıran beyazlığını yansıtıyor.

TOGG ÖZELLİKLERİ NELER?

C segment SUV modeline T10X adını veren Togg, aracın arkadan itişli versiyonlarında iki farklı menzil değeri sunuyor. Her ikisi de 160 kW güce sahip bu versiyonlar 314 kilometre veya 523 kilometre menzil değerleri ile alınabiliyor.

Togg, ‘doğuştan elektrikli’, ‘doğuştan sürdürülebilir’, ‘doğuştan dijital’ ve ‘doğuştan yeşil’ kavramlarının altını çizdiği ilk akıllı cihazı C-SUV’u, ‘T10X’ adıyla kullanıcılarla buluşturacak. Model adındaki T’nin Türkiye’yi ve Togg’u, 10’un cihazın üzerine inşa edildiği C segmenti platformunu, X’in ise SUV gövde tipini ifade ettiği T10X, iki farklı donanım ve iki batarya seçeneğiyle kullanıcılara sunulacak. 

160 kW / 218 Beygir güç ve 350 Nm tork üreten T10X RWD (arkadan itiş), iki farklı batarya seçeneğiyle 314 ve 523 kilometrelik menzillere sahip olacak. T10X’in 52,4 kWh kapasiteye sahip batarya seçeneği 16,7 kWh/100 km (WLTP) enerji tüketimi değeri sunarken, 88,5 kWh kapasiteye sahip batarya seçeneğinin tüketim değeri ise 16,9 kWh/100 km (WLTP). 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.