TOGG ne zaman teslim edilecek? İşte TOGG teslim tarihi

TOGG ne zaman teslim edilecek? İşte TOGG teslim tarihi
TOGG elektrikli yerli otomobil kura çekimi tamamlandı ve talihliler belli oldu. Peki TOGG ne zaman teslim edilecek?

Emre Yüksel - TOGG teslimat süreci sorgulanıyor. 177 bin 467 kişinin başvuru yaptığı TOGG kura çekimi YouTube üzerinden gerçekleşti. Kura çekiminin tamamlanmasının ardından TOGG çekiliş sonuçları asil ve yedek liste TOGG'un internet sitesinde yayımlandı. T10X kazananları 20 bin asil 20 bin yedek talihli isim listesi ile belli oldu. Peki TOGG ne zaman teslim edilecek? İşte TOGG teslim tarihi!

TOGG ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NEREDEN SORGULANIR?

TOGG çekilişinin ardından isim listesi, TOGG'un resmi internet sitesinde 'Çekiliş sonuçları (Asil Liste)' ve Çekiliş sonuçları (Yedek Liste)' kısmında yer aldı. TOGG tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklamada, "T10X için sipariş hakkı kazanan 20 bin asil ve 20 bin yedek talihli listesi http://Togg.com.tr adresinde ve Trumore uygulamasında yayında." ifadeleri kullanıldı.

TOGG NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK? 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Togg'da ilk siparişi veren Sayın Cumhurbaşkanımıza pazartesi günü aracını teslim edeceğiz. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın Aliyev'den randevu aldık. İkinci aracı da Sayın Aliyev'e teslim etmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

T10X’in 0-100 km/s hızlanması 4,8 saniye olan, 700 Nm tork üreten çift motorlu 435 beygir gücündeki AWD (all-wheel drive) versiyonu ise 29 Ekim 2023 tarihinden itibaren teslim edilmeye başlanacak olan 100. Yıl Özel Serisiyle birlikte yollara çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.