TOGG yerli otomobil çekilişi ne zaman?

TOGG yerli otomobil çekilişi ne zaman?
TOGG yerli otomobilin ön sipariş süreci sona erdi. Başvuru yapanların gözleri kura tarihlerine çevrildi. İşte TOGG yerli otomobil çekiliş tarihi!

TOGG'un C-segment, elektrikli SUV modeli 'T10X' için ön sipariş süreci 16 - 27 Mart tarihlerinde alındı. Şimdi ise gözler çekilişe çevrildi. Noter eşliğinde gerçekleştirilecek kura çekiminin ardından TOGG T10X teslimat süreci başlayacak. Peki TOGG yerli otomobil çekilişi ne zaman? İşte TOGG yerli otomobil çekiliş tarihi!

TOGG YERLİ OTOMOBİL ÇEKİLİŞ TARİHİ

TOGG tarafından sosyal medya üzerinden yapılan bilgilendirmeye göre kura çekimi 29 Mart'ta yapılacak. Noter eşliğine yapılacak dijital çekiliş ile ön sipariş sahipleri belli olacak.

Çelilişte adı çıkmayan kişilerin ön ödeme bedelleri iade edilecek. Trumore e-Cüzdanlarının ardından bankalara bağlı olarak en fazla 14 gün içerisinde otomatik olarak hesaplara yatacak.

TOGG çekilişle teslim edilecek T10X adedi 12 binden 20 bine yükseltildi.

ÖN SİPARİŞ SAYISI 100 BİNİ AŞTI!

TOGG ön sipariş sayısının 177 bin 467 olduğu açıklandı.

TOGG CEO'SUNDAN AÇIKLAMA!

TOGG CEO'su Karakaş ön sipariş ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: ''Kullanıcılarımız web sitemiz veya Trumore uygulamamız üzerinden katılacakları çekiliş ile akıllı cihazımıza ön sipariş verme hakkını elde edebilecekler. Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz. Kullanıcılarımıza bağlantılı bir akıllı cihazdan çok daha ötesini sunarak, konforlu ve sorunsuz bir mobilite deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.